• 1

  Tex-Mex Food

 • 2

  Sweets'n'Candy

 • 3

  Special and unique packaging

 • 4

  Appearence and function on site

bdswiss

OfficeladyEthnic Food Solutions AB har sin bas i södra Sverige. Härifrån jobbar vi med logistik, ekonomi och kundservice. Det är också här som innovationer och utvecklande av produkter äger rum. Eftersom vi vet att ingen kan vara bäst på allt har vi ett nära samarbete med en extern design byrå som råkar finnas tvärs över gatan, nämligen S&S Design Ltd.

Vi har en egen fabrik i Taizhou, i östra Kina China, där de flesta av våra plastprodukter tillverkas. Det är också här som vi samlar upp och lagrar varor från hela Kina för leverans till Sverige och resten av världen.

Högkvalitativa maskinern och utrustning som vi inte tillverkar själva kommer främst från USA. Vi importerar och exporterar en del av världens mest kända varumärken inom vår branch.

Våra matvaror och godis tillverkas i Europa och Kina. Vi söker alltid efter bästa smak och kvalitet innan vi tar in nya produkter i vårt sortiment. Till exempel våra mixade påsar med smågodis som tillverkas i en liten by i Sverige några mil från vårt kontor. Godiset är av absolut högsta kvalitet och innehåller inget gelatin eller AZO-färgämne, enbart naturliga ingredienser... och de har den mest utsökta smak man någonsin kan uppleva!